Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Konutları’nda son daireler

Ankara şehrine bağlı bulunan Yenimahalle ilçesinde Batı Konutları projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Ata Yıldız Grup imzası ile inşa edildi. Bahsi geçen projedeki çalışmalar tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım daha öne çıkıyor. Söz konusu olan proje bu yönü sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Ayrıca projede yer alan konutlar hemen teslim durumunda olduğu için zaman sıkıntısı olan konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

Bahsi geçen proje iki bloktan meydana geliyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje bünyesinde 136 adet konut barındıracak şekilde tasarlandı. Batı Konutları projesinde yer alan bloklar 13 katlı olacak şekilde inşa edildi. Satışlarına tüm hızıyla devam edilen projede son dairelerde son fiyatlar geçerli olarak alıcılarını bekliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de bir plandan oluşacak şekilde tasarlandı. Batı Konutları projesinde yer alan konutların tümü 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 170 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre ücretlendirilmiş vaziyette. Batı Konutları projesinde bulunan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 329 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede konutların metrekare fiyatları ise bin 935 TL olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Son konutlar için kampanya kapsamında 120 ay vade imkanı ile konut sahibi olabilirsiniz. Batı Konutları projesinde vade oranları ise 1,28 olarak belirlendi.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 549 827 47 01