Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Şehir Premium Erbaa konutları satışa çıktı

Batı Şehir Premium Erbaa adlı konut projesinin 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odaya sahip daireleri satışa çıkmıştır. Burkay İnşaat kalitesi ile gerçekleşen bu projenin daire seçenekleri görüntülü diyafon sistemine, spot aydınlatmalara, çelik dış kapılara ve yalıtımlı PVC doğramalarına sahiptir. Ayrıca tek bloktan meydana gelen projenin ortak kullanım alanlarında; açık otopark, kapalı otopark, dekoratif süs havuzu, çok sayıda kamelya ve basketbol sahası vardır. Konutların büyüklük ölçüleri ise şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daire türleri

Brüt 87 metrekare – Net 62 metrekare / Tek banyo

  • 3 + 1 Odalı daire türleri

Brüt 160 metrekare – Net 120 metrekare / Tek banyo

  • 4 + 1 Odalı daire türleri

Brüt 170 metrekare – Net 140 metrekare / Tek banyo

Batı Şehir Premium konutları nerededir?

Bu konut projesinin piyasaya sunmakta olduğu daireler, Tokat Erbaa satılık daire türleri arasında bulunur. Erbaa ilçesi, şehrin en büyük ve en gelişmiş bölgelerinden bir tanesidir. Ayrıca bu konutlar, Mevlana Mahallesi’nin Erek Caddesi’ne çıkan Ihlamur Caddesi üzerindedir. Mehmet Akif İlkokulu, İstiklal Ortaokulu, Erbaa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mevlana Ortaokulu 5 – 10 dakikalık mesafededir. Yeni Camii, Yunus Emre Camii ve Ömer Avni Özyurt Camii ise buraya en yakın olan ibadethanelerdir. Ayrıca ilçe merkezindeki tüm sağlık kurumları en fazla 20 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır.

Batı Şehir Premium Erbaa satılık daire fiyatları ne kadardır?

Batı Şehir Premium Erbaa satılık daire seçeneklerinin hiçbiri konut kredisine uygun değildir. Bununla birlikte takas yöntemi ile alım da yoktur. Fiyatlar ise şöyle sıralanabilmektedir:

  • 2 + 1 Odalı daire fiyatları: 320 bin TL
  • 3 + 1 Odalı daire fiyatları: 410 bin TL
  • 4 + 1 Odalı daire fiyatları: 590 bin TL

Ayrıca daha detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz: 0507 244 33 99

Diğer konut projeleri ile de ilgileniyorsanız TIKLAYINIZ