Kategoriler
Proje Haberleri

Batıkent Konutları Eskişehir ilinin en güzel daireleri arasında

Batıkent Konutları Eskişehir – Tepebaşı ilçesinde yükselmektedir. Projenin adı, dairelerin konumlanmış olduğu Batıkent Mahallesi ile alakalıdır. Satışa çıkan 3 + 1 odalı daire seçenekleri ise birbirinden farklı olan büyüklüklere sahiptir. Dolayısıyla konut fiyatları birbirinden farklı olmaktadır. Sayıları 20 olan daireler 3 blokta yer alır. Bununla birlikte yerden ısıtma sistemi, ısıcam pencere donanımı, geniş kiler bölmesi, çift balkon ve ebeveyn banyosu gibi detaylar konutların ortak özellikleridir. İnternet altyapısı kurulduktan sonra sahiplerine teslim edilecek olan bu daireler üçlü mutfak ankastresine de sahiptir. Site alanının güvenlik hizmetine sahip olması dışında, çocuk oyun alanları ve araç park yerleri de site detaylarından bazılarıdır. Ayrıca projenin daire seçenekleri şöyledir:

Brüt – Net metrekare

155 – 129 metrekare

166 – 139 metrekare

170 – 142 metrekare

180 – 142 metrekare

Arascık Sokak’ta yer alan bu daire seçenekleri, kat durumuna göre değişen fiyatlara sahip olmaktadır. Ayrıca projenin tüm daireleri konut kredisine uygundur.

Projenin konum özellikleri nelerdir?

Bu proje Eskişehir Tepebaşı satılık daire türleri arasında, eğitim kurumlarına en yakın konumlu olan dairelerden oluşur. Yani projenin konumuna dair dikkat çeken ilk şey, çok sayıda eğitim kurumuna yakın bulunmasıdır. Örneğin civardaki eğitim kurumlarından bazıları şöyledir:

  • Çağfen Koleji Okulları (İlkokul – Ortaokul)
  • Özel Çağfen Anadolu Lisesi
  • Beyhan – Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi
  • Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu
  • Cahit Kural İlkokulu
  • Ticaret Borsası İlkokulu
  • Özel Küçük Akademi Anaokulu
  • Özel Masal Başlıyor Anaokulu

Bu eğitim kurumlarının tamamı, proje alanı ile 5 – 10 dakikalık mesafededir. Ayrıca Gökkuşağı Aile Sağlığı Merkezi, Eyüp Sultan Camii ve Batıkent Hobi Bahçeleri de aynı bölgede yer alır.

Batıkent Konutları Eskişehir projesinde satılık daireler ne kadardır?

Batıkent Konutları Eskişehir satılık daire fiyatları açısından şehir ortalamasının üzerindedir. Pek çok daire seçeneğinin bulunduğu proje, yaklaşık olarak 900 bin Türk lirasından başlayan fiyatlara sahiptir. Detaylı bilgi almak için Fahri Yörük İnşaat’ın 0532 583 77 00 numaralı irtibat telefonuna ulaşmak mümkündür.

Diğer konut projelerini incelemek isteyenler BU linke tıklayabilir…