Kategoriler
Proje Haberleri

Batıkent Residence’ta banka kredisiyle ödeme

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Ömer Kumova İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Batıkent Residence konut projesi, toplam 90 adet konuttan meydana geliyor.

İnşaat projesinde, 5 adet konut bloğu yer alıyor. Konut projesindeki tüm daireler 3+1 tipte tasarlandı. Projedeki konutlar, 3 farklı büyüklükte metrekarelere sahip. Projede 154 metrekare, 160 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde konutlar mevcut durumda.

Yaklaşık olarak yüzde 45’i satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor. Konut projesindeki bloklar 5 katlı olarak tasarlandı.

Batıkent Residence konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 495 bin TL ila 555 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 35 peşinat vererek banka kredisi kullanabilmek mümkün. Konut projesinde satılık 12 adet daire yer alıyor.

Batıkent Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve sosyal tesis gibi birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Isınma sistemi olarak merkezi sistemin kullanıldığı projede, ebeveyn banyosu ve balkon da yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Modern tasarımlı proje, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Butik proje, ferah yapısıyla da ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça yeşil bir yer olan Kapaya Ekokent bölgesinde inşa ediliyor. Butik konseptli proje, otoban bağlantı yolu üzerinde hayata geçiriliyor.

Batıkent Residence konut projesi, Kayapa Çamlık Mah. Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0224 451 39 39 – 0542 523 16 72 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.