Kategoriler
Proje Haberleri

Batıpark Matyar fiyat

Afyonkarahisar ilinin Merkez bölgesinde Batıpark Matyar projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Matyar İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje Selçuklu Mahallesi, 1527. Sokak No:10’da konumlandırılmış durumda. Proje toplamda üç konut bloğundan meydana geliyor. Alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan proje, bulunduğu bölgede ilgi görüyor. Proje kapsamında alıcılar için 44 satılık konut bulunuyor. Batıpark Matyar projesinde yer alan konut blokları sekiz katlı olacak şekilde tasarlandı. Kaba inşaatı tamamlanmış olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar aynı şekilde büyüklükleri söz konusu olduğunda da iki farklı planda tasarlandılar. Batıpark Matyar projesinde yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 daire tipinde alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar 124 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede bulunan 4+1 konut tipindeki daireler de 155 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen daireler merkezi ısıtma sistemine sahip olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

İki farklı daire tipinden meydana gelen konutların fiyatları da bu kapsamda değişiklik gösteriyor. Batıpark Matyar projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 daire tipindeki konutlar ise 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların teslim ve iletişim bilgisi nedir?

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve çalışmalarının tamamlanmasının ardından da dairelerin alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Batıpark Matyar projesinde yer alan konutlar ile ilgili bilgi almak veya proje ile ilgili merak ettiklerinizi sormak isterseniz 0542 413 54 15 numaralı telefon hattını arayabilir, dilediğiniz konu hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.