Kategoriler
Proje Haberleri

Batıyaka Gölevi Ünye Ev Sahiplerini Bekliyor

Konut projesi Ordu İli, Ünye İlçesi, Gölevi Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Ünye konut projesi SarYap İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Üstelik konut projesinde daire satışları lansmana özel fiyatlar ile satışa sunuldu. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Batıyaka Gölevi Ünye projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar ve satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün soruların cevabı haberimizin devamında yer alabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Ünye konut projesi, Gölevi Mahallesi’nde yer alan 4000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerindeki konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Tek konut bloğunda ise toplam 40 daire yer almaktadır. Aynı zamanda açık ve kapalı otopark bulunan proje sahile oldukça yakın bir konumdadır. Konut projesinde yer alan daireler son derece geniş tasarlanmıştır. Üstelik dairelere deniz manzarası da eşlik etmektedir.

Gölevi konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipi 3+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Daire büyüklükleri ise brüt 160 metrekare olarak tasarlanmıştır. Lansmana özel fiyatlar ile satışa sunulan konut projesinde alıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Batıyaka Gölevi Ünye Daire Fiyatları Ne Kadar?

Ünye konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Üstelik konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Batıyaka Gölevi Ünye konut projesi, uzun sahil yürüyüşleri ve bisiklet turları yapabileceğiniz Gölevi Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda her türlü olanağı sağlaması ile Ünye’nin en gözde noktası konumundadır. Sahile yakınlığıyla dikkat çeken konut projesi, tertemiz havası ile de sahiplerin beğenisine sunuluyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0452 333 1 666 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version