Kategoriler
Emlak Haberleri İhaleler

Batman Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı

Daha önceki haberlerimizde duyurduğumuz gibi Batman Millet Bahçesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek.

Eski Batman 16 Mayıs stadının bulunduğu adada 38 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilecek olan Batman Millet Bahçesi projesinin ihalesi geçtiğimiz perşembe günü yapıldı.

İçinde tematik bahçeler barındıracak olan Batman Millet Bahçesi’nde peyzaj düzenlemelerinde meşe ağacı ve çitlembik ağacı kullanıldı.

Şehre yeni bir soluk getirecek olan Batman Millet Bahçesi, içerisinde Millet Kıraathanesi, dinlenme alanı, yürüyüş parkuru ve piknik alanları ile sosyal donatılar bakımından doğa ile iç içe bir sosyal yaşam alanı oluyor.

Kitap okumak ya da ders çalışmak isteyen öğrenciler Millet Kıraathanesinde internet, fotokopi ve tarayıcıdan da para ödemeden yararlanabilecek. Öğrenciler için ders çalışma merkezi, vatandaşlar için kitap okuma ve sohbet etme merkezi olacak Millet Kıraathanesinin kapalı alan bölümünde kitaplık, oturma salonu, servis mutfağı ve mescitler yer alıyor.