Kategoriler
Emlak Haberleri

Batman Petrol City AVM açıldı

Güneydoğu bölgesinin en yeni ve kapsamlı projelerinden birisi Batman Petrol City AVM projesinde açılış gerçekleştirilmiştir. Konum olarak merkezi ve havalimanına yakın olan projede 35 bin metrekarelik kiralanabilir alan bulunmaktadır.

Projede 102 adet mağaza yer alıyor

35 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip projede toplam 102 adet mağaza yer almaktadır. Ayrıca bu mağazaların 30 tanesi ise Batman’da ilk olan mağazalardan oluşmaktadır. Toplam 102 adet ticari ünitenin yer altığı alışveriş merkezi kapılarını ziyaretçilerine açmıştır.

Alışveriş merkezi içerisinde hipermarket, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinemart Sinemaları yer almaktadır. Ayrıca  yaklaşık 1.500 kişilik oturma kapasiteli yeme içme alanı mevcuttur. Batman Petrol City AVM projesinde  bütün gereksinimleri bir kerede karşılayacak toplam 80 adet mağaza bulunmaktadır. Ayrıca alışveriş merkezinde 3 bin 200 metrekarelik yeşil yeşil teras alanı yer almaktadır. Alışverişin dışında ayrıca bu alan sayesinde ziyaretçiler sosyalleşme imkanı da bulabileceklerdir.

Batman Petrol City AVM 300 milyon TL yatırımla gerçekleşti

Batman’daki alışveriş merkezi projesinin yönetim ve kiralama hizmetlerini JLL Türkiye tarafından yürütülmektedir. Alışveriş merkezi projesi, bölgeye sağlayacağı istihdam açısından da büyük önem taşımaktadır. Proje toplam 82 bin metrekare inşaat alanına sahiptir. Açılışı gerçekleştirilen proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahiptir. Ayrıca proje toplam 35 bin metrekarelik kiralanabilir alanla sahiptir. Bulunduğu bölgeyi hareketlendirecek alışveriş merkezi, ayrıca yaklaşık 1.500 beyaz yakalıya da istihdam sağlayacaktır.

“Batman’a İnanın, Batman’a Güvenin”

Batman Petrol City AVM projesinin açılışında Batman Valisi Hulusi Şahin bir açıklama yapmıştır. Vali Şahin yaptığı açıklamada Batman şehrini parlak bir geleceğin beklediğini belirtmiştir. Vali ayrıca vali her yıl Batman nüfusu ortalama 20 bin kişi artığını belirtmiştir. Bu kapsamda Batman Türkiye’nin nüfusu en hızlı artan 4. ili olduğu görülmüştür. Aynı zamanda Batman, en genç nüfusa sahip iller arasında ise 7. sırada yer almaktadır. Vali son olarak ise “Batman’a güvenin, inanın, bu şehirde gelecek var.”diye konuşmuştur.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…