Kategoriler
Proje Haberleri

Bavadi Villaları Kaş 1. Etap satışları devam ediyor

Bavadi Villaları Kaş konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Kaş İlçesinde yükselen proje Baransel Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kaş İlçesi Kalkan Mahallesi üzerindeki 11 bin metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede 11 tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bavadi Villaları Kaş kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar Amerikan mutfak ve süit yatak odasında meydana gelmektedir. Ayrıca teras, jakuzi, şömine, kiler, klima, vestiyer, gömme dolap, giyinme odası, barbekü gibi olanaklara da sahiptir. Bunun dışında yalnızca size ait özel açık yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Site içerisinde kapalı ısıtmalı havuz, çocuk havuzu, hamam, sauna gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Ayrıca sinema odası, spor salonu, bar gibi sosyal olanaklar da mevcuttur. Projenin 1.etap villalarının satışları ve inşaatı devam etmektedir. Kaş villa projesi kapsamında toplam 28 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 3 katlı olarak tasarlanmıştır. Ayrıca büyüklükleri brüt 334 metrekare ile 516 metrekare arasında değişmektedir. Şehre oldukça yakın olan proje aynı zamanda şehirden bir o kadar da izoledir.

Bavadi Villaları Kaş konumu ve fiyatları hakkında

Bavadi Villaları Kaş konut projesi, Kaş Kalkan mevkiinde, deniz manzarası karşısında konumlandırılmıştır. Ayrıca proje alışveriş merkezi, hastane, eczane, camii gibi noktalara yürüme mesafesindedir. Otobüs durağı ve anayola da çok yakın mesafededir.

Villa fiyatları bulunduğu villa tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden villaların fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlayarak 6 milyon 600 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

Aynı zamanda dairelerin satışları lansmana ve kişiye özel fırsatlarla devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 844 28 29 ve 0532 664 29 39 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version