Kategoriler
Proje Haberleri

Bayburt İnşaat Hazarpark konutları ön satışta! Fiyatlar ne kadar?

Bayburt İnşaat Hazarpark projesi ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Oda sayıları 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 2 olabilen bu daireler konforlu ve fiyat açısından uygundur. İstanbul Esenyurt satılık daire türleri ile kıyaslandığında, bu konutların ekonomik ve kullanışlı seçenekler olduğu görülmektedir. 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelerin yanı sıra, 4 + 2 odalı dubleks daireler de fiyatlarıyla dikkat çeken konutlardır. Dolayısıyla proje, inşaat çalışmaları bitmemiş olmasına rağmen fazla talep almaktadır. Ön satış aşamasındaki konutların tümü krediye uygun olmaktadır. Takas opsiyonu ise sadece araçlar için kullanılabilirdir.

Dairelerin inşaat çalışmaları titizlik ile sürmektedir. En kaliteli yapı malzemelerinin kullanıldığı bu çalışmalar yaklaşık olarak Ağustos ayında bitecektir. Site alanı içerisinde kapalı otopark bulunacağı gibi, daireler jeneratör desteğine sahip olacaktır. Bununla birlikte, yeterli sağlamlıkta inşa edilecek olan daireler depreme dayanıklı konutlar arasında gösterilebilecektir.

Bayburt İnşaat Hazarpark satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

Anahtar teslimlerinin Ağustos 2021’den itibaren başlaması beklenen daireler, şu fiyatlarla satışa çıkmıştır:

  • 1 + 1: Brüt 60, net 40 metrekare – 290.000 TL
  • 2 + 1: Brüt 90, net 72 metrekare – 400.000 TL
  • 3 + 1: Brüt 120, net 98 metrekare – 480.000 TL

Ayrıca projenin dubleks daireleri olan 4 + 1 odalı konutlar ise brüt 220, net 180 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler 560.000 TL’den başlayan fiyatlara sahip olmaktadır. Akçaburgaz Mahallesi satılık daire ilanları arasında yer alan bu konutlar, fiyatta pazarlık imkanından dolayı da ilgi çekmektedir.

Bayburt İnşaat Hazarpark konutları nerede yükselecek?

Bayburt İnşaat Hazarpark projesi, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yer alan Akçaburgaz Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Proje alanı Halil Fahri Orman Caddesi üzerindedir. Ayrıca bu konum, Avrupa Otoyolu ile Hadımköy Bağlantısı’na çok yakındır. Daha detayı bilgi için ise 0533 093 64 67 numarası iletişime açıktır. Bununla birlikte Esenyurt ilçesinde hayata geçen diğer bazı önemli projeler şöyledir:

Buna benzer olan güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için lütfen tıklayınız

 

Exit mobile version