Kategoriler
Proje Haberleri

Baylan Park Görükle satışları başladı

Baylan Park Görükle projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Baylan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 dubleks daire ve 1 artı 1 teras dubleksi daire bulunmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 daire, 2 artı 1 dubleks daire ve 2 artı 1 teras dubleksi daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 dubleks daire ve 1 artı 1 teras dubleksi daire bulunmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 daire, 2 artı 1 dubleks daire ve 2 artı 1 teras dubleksi daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 40 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, kamelyalar ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca zeminlere laminant parke uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven, park, tutamak ve tuvalet mevcuttur.

Baylan Park Görükle konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Baylan Park Görükle fiyatları ne kadardır?

Baylan Park Görükle projesinde ister nakit, ister yüzde 50 ödeme seçenekleri ile satışlar yapılmaktadır. Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 420.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 259 21 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version