Kategoriler
Proje Haberleri

Bayraklı Residence Eskişehir satışları devam ediyor

Bayraklı Residence Eskişehir projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bayraklı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 59 metrekare ile 60 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Ayrıca asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfaklar Amerikan mutfak modelidir. Ayrıca mutfak içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 2 adet Ada mutfak bar sandelye mevcuttur. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Salonda 3 artı 1 retro koltuk takımı ve orta sehpa bulunmaktadır. Üstelik balkonda da koltuk takımı ve sehpa bulunmaktadır. Yatak odalarında yatak takımı mevcuttur. Takımın içerisinde yatak, baza, başlık, nevresim takımı, yastık, yorgan, komodin, makyaj masası ve gardırop bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda çamaşır makinesi ve çamaşır dolabı bulunmaktadır. Klima, televizyon, led avizeler, portmanto ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip konutlar ses ile kontrol edilebilmektedir. Projede fiber internet altyapısı çekilmiştir. Ayrıca uydu anten girişi mevcuttur.

Bayraklı Residence Eskişehir konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Yenibağlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar Üniversite caddesi, Yılmaz Büyükerşen Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Proje şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs, otobüs ve tramvay durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bayraklı Residence Eskişehir fiyatları ne kadardır?

Bayraklı Residence Eskişehir projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 59 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 585.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL ile 700.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 795 70 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version