Kategoriler
Proje Haberleri

Bayraktar Gold Kayseri lansmana özel fiyatlar

Bayraktar Gold Kayseri projesi geniş özellikleri ve lüks yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Kayseri Kocasinan’da bulunan proje Alphan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 158 metrekare olmaktadır. Bunun yanı sıra söz konusu projede 15 metrekarelik alana sahip olan balkonlarda dairelere artı 1 oda daha kazandırmaktadır.  Dairenin dış cephesi için kara sıva uygulamasını yapan nadir firmalardan biridir. Bu sıva sayesinde hem ısı yalıtımı hem ses yalıtımı yapmakta olup dış cephe görünümünü daha düzgün hale getirmektedir. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca konutlardaki 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Mobilya, ankastre mutfak seti, vestiyer ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca engelliye uygun asansör, geniş koridor, rampa, oda kapısı ve park mevcuttur.

Bayraktar Gold Kayseri konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Seyrani Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, eczane, okul ve birçok alan yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Bayraktar Gold Kayseri fiyatları ne kadardır?

Bayraktar Gold Kayseri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 730.000 TL ile 800.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu proje lansmana özel fiyatlarıyla peşinat artı 12 ay vade imkanı sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra çeşitli ödeme seçenekleri de mevcuttur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 320 00 26 veya 0 (507) 081 73 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…