Kategoriler
Proje Haberleri

Bayraktar Premium Kayseri satışları başladı

Bayraktar Premium Kayseri projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alphan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 158 metrekare olmaktadır. Bunun yanı sıra projede ticari üniteler bulunmaktadır. Pojede en dikkat çeken nokta balkonlar olmaktadır. 15 metrekare alana sahip olan balkonlar dairelere +1 oda daha kazandırmaktadır. Mutfaklarda büyük bir mutfak tezgahı bulunmaktadır. Ayrıca Kayseri’nin ayazı için dış cephe kara sıva uygulaması yapılmaktadır. Böylece hem ısı hem ses yalıtımı yapmakta olup dış cephe görünüşünü daha düzgün çıkmasını sağlamaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Ayrıca bu konutlarda 2 adet banyo yer almaktadır.

Bayraktar Premium Kayseri konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Seyrani Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projenin Kuzey cephesinde Bekir Yıldız Bulvarı bulunmaktadır. Güney cephesinde ise 15.000 metrekarelik park ve sosyal tesisler bulunmaktadır. Böylece tüm cepheler açık ve önü kapanmayacaktır. Markete 20 metre, ilkokula 300 metre, fırına 150 metre, camiye 150 metrelik mesafededir. 0tobüs durağına 10 metre, imamhatip okuluna 450 metre, özel okula 500 metre, sağlık ocağına 900 metre olup birçok yere yakın konumdadır. Havaalanına 2 dakika, Cumhuriyet Meydanı’na 7 dakikalık mesafededir. Ayrıca Forum Alışveriş Merkezi’ne çevreyolu üzerinden 5 dakikalık bir uzaklıktadır.

Bayraktar Premium Kayseri fiyatları ne kadardır?

Bayraktar Premium Kayseri projesinde taksitli avantajlı satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL ile 1.130.000 TL arasında değişmektedir. Mesken ve tapu masrafları alıcıya aittir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 320 00 26 veya 0 (507) 081 73 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…