Kategoriler
Proje Haberleri

Becergen Çamlıkyol Villaları satışları devam ediyor

Becergen Çamlıkyol Villaları modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çeşme İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Becergen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. İkiz dubleks yapısına sahip bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İkiz dubleks yapısına sahip bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların 130 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. Villarda full akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Ayrıca görüntülü kameralı ev izleme sistemi bulunmaktadır. Villalarda müstakil açık yüzme havuzu mevcuttur. Yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Amerikan mutfak modeline sahip mutfak içerisinde beyaz eşya bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat parke ve seramik zemin uygulanmaktadır. Tüm odalarda gömme dolap bulunmaktadır. Ayrıca tüm oda ve salonda Mitsubishi electric inverter klimalar döşenmektedir. Kiler, panjur, spot aydınlatma, şömine ve termosifon gibi birçok özelliğe sahiptir. Villaların alt katında; salon, açık mutfak, tuvalet, banyo ve çift kişilik yatak odası bulunmaktadır. Üst katında ise; iki tanesi çift kişilik ve bir tanesi tek kişilik olmak üzere 3 oda ve 2 adet banyo bulunmaktadır.

Becergen Çamlıkyol Villaları konumu hakkında

Proje, İzmir’in Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Projenin konumu Alaçatı merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrı minibüs durakları yakın konumdadır.

Becergen Çamlıkyol Villaları fiyatları ne kadardır?

Becergen Çamlıkyol Villaları projesinde ikiz dubleks yapısına sahip 4 artı 1 villalar bulunmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 5.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 716 70 65 veya 0 (533) 783 99 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version