Kategoriler
Proje Haberleri

Begonya Park Evleri’nda 60 ay vade farksız

İstanbul şehrinin Küçükçekmece ilçesinde Begonya Park Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Askon İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede bulunan konutlar tek blokta zemin + 9 katlı olarak inşa edilmiş durumda. Begonya Park Evleri projesi bünyesinde 69 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edildi. Begonya Park Evleri projesi Kuşkonmaz Sokak No:16/18’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Begonya Park Evleri projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de 107 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen projedeki konutlar, konut kredisine uygun. Ayrıca, projede firma bünyesinde 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Begonya Park Evleri projesindeki 2+1 konutların fiyatları 425 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 520 bin TL ile 650 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0532 606 06 04