Kategoriler
Proje Haberleri

Bekaş Başkent Çiğdem’de yüzde 35 peşinatla ödeme

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Bekaş İnşaat A.Ş. firması imzasıyla hayata geçirilen Bekaş Başkent Çiğdem konut projesi, toplam 70 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

4 bloktan meydana gelen konut projesinde toplam 377 adet daire yer alıyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler brüt 74 ila 93 metrekare, 3+1 tipteki daireler brüt 148 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise 155 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Yüzde 20’si satılan konut projesinin Mart 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Bekaş Başkent Çiğdem konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 500 bin TL ila 600 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler 800 bin TL ila 900 bin TL arasında ve 4+1 tipteki daireler ise 900 bin TL ila 1 milyon TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 35 peşinat vererek kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Bekaş Başkent Çiğdem konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde balkon da yer alıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; ODTÜ Ormanı’na 2 dakika, Taurus AVM’ye 3 dakika, Koru Hastanesi’ne 3 dakika, ODTÜ Kampüsü’ne 5 dakika, Armada AVM’ye 10 dakika, Medicana Hastanesi’ne 5 dakika, KentPark AVM’ye 15 dakika, Cepa AVM’ye 15 dakika, Bakanlıklara ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Bekaş Başkent Çiğdem projesi, Çiğdem Mah. 1573. Cad. Çankaya/Ankara adresinde yükseliyor.

Telefon: 444 6 550