Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bekaş Beşyüzevler projesinde daire fiyatları

Kayseri’de konumlandırılan Bekaş Beşyüzevler projesinde on katlı 13 adet blok içerisinde 500 daire bulunuyor. Altınoluk Mahallesi’nde inşa edilen proje geniş yeşil alanları ve ulaşımda kolaylık sağlayan konumuyla ön plana çıkıyor. Çocuklar için oyun alanlarını da barındıran projede güvenlik hizmetleri aralıksız olarak çalışıyor.

Bekaş İnşaat’ın imzasının bulunduğu projedeki brüt 107.5 metrekare genişliğindeki 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 160 bin liradan başlıyor. Açık otoparklara yer verilen projenin tesliminin ise içinde bulunduğumuz aralık ayında başlaması planlanıyor.

Projedeki açık otoparklar daire sakinlerine özel olarak ayrılabilir.

Bekaş Beşyüzevler projesinde yer alan iki oda ve bir salon tipindeki daireler 160 bin liradan, üç oda ve bir salon tipindeki daireler 250 bin liradan, dört oda ve bir salon tipindeki daireler ise 350 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Bloklarda alışveriş yapılacak ticari üniteler de bulunuyor.

Bekaş Beşyüzevler‘de konut özellikleri

Kayema Sokak’ta bulunan Bekaş Beşyüzevler projesindeki 2+1 tipindeki konut brüt 107.5 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki konutlar brüt 165 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki konutlar brüt 185 metrekare genişliğinde inşa ediliyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projedeki dairelerin ısı yalıtım sistemi bulunuyor.

Merkezî ısıtma sistemi bulunan dairelerin odaları 31’inci sınıf laminant malzemeyle kaplanıyor. Projenin iç kapıları modern Amerikan panel tipine sahipken konutun pencereleri ise 75’lik PVC doğrama sinerji camlarla donatılıyor. 

Melikgazi ilçesinde yükselen projede bulunan KASKAD sistemi ısınmada yüzde 30 tasarruf sağlıyor. Projedeki blokların yalıtımı taş yünü mantolamayla sağlanıyor. Projedeki asansörler ise on kişilik taşıma kapasitesine sahip olacak.

Proje nerede bulunuyor?

Birçok konuma yakın mesafelerde bulunan Bekaş Beşyüzevler projesi, kafeterya gibi sosyal alanlara yürüme imkânı sunuyor. Altınoluk Mahallesi, Kayema Sokak, Melikgazi / Kayseri açık adresinde inşaatı tamamlanmak üzere bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

0530 389 5175