Kategoriler
Proje Haberleri

Bekaş Corner Kayseri satışları başladı

Bekaş Corner Kayseri projesinde daire satışlarına başlandı. Konut projesi Bekaş İnşaat firması tarafından Kayseri  İli, Melikgazi İlçesi, Köşk Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Nerede yer alıyor? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Kayseri konut projesi Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Akarsu Sokak, Gülüm Sokak ve Gazanfer Bilge Caddesi’nin kesiştiği alanda yer alan proje iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir.

Kayseri konut projesinde 2 konut bloğunda iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Daire tipleri ise 3+1 ve 5+1 tip olacak şekilde projelendirilmiştir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 160 metrekare, net ise 125 metrekaredir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği proje yaklaşık 1.5 yılda tamamlanması planlanmaktadır. Ayrıca konut blokları 13 katlı olacak şekilde inşa edilmektedir.

Melikgazi konut projesi Mix Kayseri Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi’ne Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi’ne yakın bir konumdadır. Ayrıca proje Bankalara, Erciyes Üniversitesi gibi bir çok önemli yerlere de yakın bir konumdadır.

Bekaş Corner Kayseri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede 13. katta yer alan brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Kayseri’de hayata geçirilen proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 6 550 veya 0530 389 51 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version