Kategoriler
Proje Haberleri

Bella Casa Bodrum satışları başladı

Bella Casa Bodrum projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Can Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 2 dönüm arazi içerisinde 4 adet butik villa olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2 dönüm arazi içerisinde 4 adet butik villa olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 265 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 190 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik görüntülü intercom sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca tüm konutlar açık müstakil yüzme havuzuna sahiptir. Bunun yanı sıra konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Yerden ısıtma sistemi ve VRF sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Konutlarda 4 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bella Casa Bodrum konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Müskebi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Bella Casa Bodrum projesinde, brüt 265 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 villaların fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Proje teslim tarihi 2022 yılının başında yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 358 72 03 veya 0 (532) 323 44 69 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version