Kategoriler
Proje Haberleri

Bella Residence sosyal donatıları

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Kağıthane ilçesinde, FT Yapı ve Alyon Yapı firmalarının ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bella Residence konut projesi, toplam 980 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplamda 92 adet dairenin bulunduğu projede, 1+1’den 3+1 dubleks dairelere kadar seçenekler mevcut durumda. Proje, 21 katlı tek bloktan oluşuyor. Konut büyüklüklerinin 51 metrekare ila 160 metrekare arasında bulunduğu konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Bella Residence konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 275 bin TL ila 1 milyon 50 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde, tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirimden yararlanılıyor.

Yarısı peşin kalanı 36 ay 0 faiz şeklinde olan ödeme planında da yüzde 5 oranında indirimden yaralanabilmek mümkün durumda. Ayrıca yüzde 30 peşinat ile kalan kısmı yine 36 ay 0 faiz ile ödeyip ev sahibi de olunabiliyor.

Bella Residence konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, toplantı salonu, masa tenisi, fitness merkezi, güvenlik ve kameralı güvenlik var.

Asansörlü olan ve resepsiyonun yer aldığı konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Tek bloktan oluşan konut projesi, oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. Konut projesi; M2 metroya, yapımı devam eden Kabataş-Mahmutbey metrosuna ve metrobüs duraklarına sadece 5 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Konut projesi ayrıca Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı ile Florence Nightingale Hastanesi’ne de komşu durumda yer alıyor.

Bella Residence konut projesi, Hürriyet Mah. Hudut Sok. No: 159, 34403 Kağıthane/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0212 274 00 14 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.