Kategoriler
Proje Haberleri

Bella Vita Evleri Foça satışları başladı

Bella Vita Evleri Foça projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Foça İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Atilla Yıldırım İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 75 metrekare ile 85 metrekare arasında değişmektedir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alanda açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik peyzaj çalışmaları ve ağaçlandırmalar yapılmaktadır. Bahçeli ve havuzlu dairelerin özellikleri içerisinde; açık mutfak ve salon, 1 adet tuvalet ve banyo, 2 adet yatak odası bulunmaktadır. Islak zeminlerde tüm yer ve duvar döşemeleri granit kullanılmaktadır. Diğer odalarda isr 32. sınıf laminant parke uygulanmaktadır. Country tarzı mutfak ve banyo dolapları yapılmaktadır. Ayrıca country tarzı iç kapılar yapılmaktadır. Kapıların siyah rustik kapı kulbu ve hafele marka sessiz kilit mekanizması bulunmaktadır. Salon, koridor ve mutfakta led aydınlatma sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Dairelerin klima alt yapıları bulunmaktadır. Sütelik doğalgaz ile ısıtma sistemi alt yapı mevcuttur. Çimstone marka arcadia serisi mutfak tezgahı yer almaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Bella Vita Evleri Foça konumu hakkında

Proje, İzmir’in Foça İlçesi Hacıveli Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca Foça merkeze araç ile 10 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bella Vita Evleri Foça fiyatları ne kadardır?

Bella Vita Evleri Foça projesinde güncel faiz oranları ile satışlar yapılmaktadır. Projedeki fiyatların konutların büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 825.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 822 78 85 veya 0 (533) 279 31 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…