Kategoriler
Proje Haberleri

Bella Vita Suit Foça teslimleri hemen yapılıyor

İzmir İli, Foça İlçesi, Hacıveli Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Atilla Yıldırım İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks dubleks villaları ile dikkat çekmektedir. Bella Vita Suit Foça konut projesi oturuma hazır olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Foça konut projesi Hacıveli Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi müstakil bahçeli dubleks villalardan meydana gelmektedir. Villalar farklı cephe seçenekleri ile karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda villa içlerinde vestiyer, kiler, ebeveyn banyosu, gömme dolap, mobilya, panjur, teras gibi donanımlara sahiptir. Villa içleri özel olarak tasarlanmış olup dış cephesi ve iç odalarından bazıları doğal foça taşı kaplamadır.

Site içerisinde her villanın kendine özel bahçesi ve daha pek çok olanağa yer verilecektir. Ayrıca konutların bahçe büyüklükleri 160 metrekareden başlamaktadır ve tam müstakildir. Bella Vita Suit Foça konut projesinde villaların inşası tamamlanmış olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 250 metrekaredir.

Bella Vita Suit Foça fiyatları ne kadar?

Foça konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

Brüt 250 metrekare alana sahip 3+1 tip villalar ise 2 milyon 200 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur ve villaların fiyatları bahçe büyüklüklerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Bella Vita Suit Foça nerede yer alıyor?

Konut projesi Foça Hacıveli Mahallesi üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehir merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları, market, ulaşım noktaları gibi yerlere de yakın mesafededir. Bunların yanı sıra foça dolmuşları ve belediye otobüsleri ile merkeze oldukça yakındır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 822 78 85 ve 0533 279 31 66 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version