Kategoriler
Emlak Haberleri

Benesta Acıbadem davetine ilgi yağdı

Benesta Acıbadem, ulaşım rahatlığı ve güvenli mahalle ortamı ile dikkat çeken Acıbadem’de hayata geçiyor. Özlem Avcıoğlu da projede iş ve cemiyet yaşamının ünlü isimlerini ağırladı.

Esta Construction, Türkiye’nin dünya çapında güçlü ve etkili müteahhitlik firmalarından biridir. Firmanın hayata geçireceği projede Türkiye’nin seçkin seyyahlarından Özlem Avcıoğlu’nın davetiyle, özel bir etkinlik düzenlenmiştir.

Şehrin merkezi konumu Acıbadem’de yükselmeye başlayan proje, “Şehirden Kaçmayın, İstanbul’u Acıbadem’den Dinleyin” konulu bir etkinlikle tanıtılmıştır. Özlem Avcıoğlu bölgenin daha önce duyulmamış fark yaratan hikayeleriyle şehirde hayatı kolaylaştırıcı noktalarını iletti.

Benesta Acıbadem, hayallerin ötesinde bir eser olmaya hazırlanıyor. Projede düzenlenen etkinlikte Esta Construction Türkiye Genel Müdür Roksana Diker’in dışında iş ve cemiyet hayatının tanınan isimleri de yer aldı. Beste Yurtta, Nora-Talia Kalpakçıoğlu, Burcu Şendir, Yelda Güral, Şebnem Çapa, Rima Kolbaşı, İpek Develi, Aslı Cüreklibatır, Sibel Kerimoğlu, Serap Sarı, Hande Can, Begüm Özer, Pınar Türker Uygun, Volkan Karataş ve Arzu Kunt bu isimler arasında yer almaktadır.

Benesta Acıbadem büyük beğeni topladı

Proje şehrin merkezinde, Avrupa ve Anadolu Yakası’nın pek çok noktasında yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca 200 dönümlük Gata Ormanının yanında bulunmaktadır. Proje içerisinde 15 dönümlük BenLeo Park bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul’un merkezinde yeşil bir alan olma niteliğini taşımaktadır. Esta kalitesiyle inşa edilecek Benesta Acıbadem, ulaşım rahatlığıyla dikkat çekmektedir.

Benesta Acıbadem, bütün detayları en ince ayrıntısına dek düşünülmüş, modern ve emniyetli yapılardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerde son modaları yansıtan örnek daireyi de misafirler tarafından beğenilerek gezilmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…