Kategoriler
Proje Haberleri

Benesta Beyoğlu hemen teslim

Esta İnşaat firmasının imzası ile Benesta Beyoğlu projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul iline bağlı bulunan Beyoğlu ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutlar hemen teslim durumunda olmaları sebebiyle alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Söz konusu olan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Bahsi geçen projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da yaşama kazandırıldı. Böylelikle projede bulunan konutlar kapsamında bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verilecek şekilde inşa edilmiş durumda. Benesta Beyoğlu projesi dokuz katlı olarak inşa edildi. Söz konusu olan proje bünyesinde 245 adet konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Benesta Beyoğlu projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırıldı. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 61,72 metrekare ile 191,15 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar İstanbul ilinin gözde ilçelerinden Beyoğlu’nda inşa edildi. Benesta Beyoğlu projesinde bulunan konutlar Kurtuluş Deresi Caddesi’nde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan 1+1 konutlar 1 milyon 384 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Benesta Beyoğlu projesindeki 2+1 dairelerin fiyatları ise 2 milyon 200 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 2 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.