Kategoriler
Proje Haberleri

Benesta Beyoğlu nerede yükseliyor?

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, Esta İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Benesta Beyoğlu konut projesi, toplam 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek blokta 245 konut, 14 ofis ve 20 ticari üniteden meydana gelen projede; 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede dubleks daire seçenekleri de mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri, 76 metrekare ila 246 metrekare arasında değişiyor. Projedeki ofislerin büyüklükleri ise 401 metrekare, ticari ünitelerin büyüklükleri de 38 metrekare ila 517 metrekare arasında bulunuyor.

Projenin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Benesta Beyoğlu konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1’ler 1 milyon 384 bin TL ila 1 milyon 845 bin TL arasında fiyatlarla, 2+1’ler 2 milyon 154 bin TL ila 2 milyon 844 bin TL arasında fiyatlarla, 3+1’ler ise 3 milyon 57 bin TL ila 4 milyon 159 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faizle vade yapabilmek mümkün. Yüzde 35 peşinat verip 36 ay sıfır faizle taksit yapılabiliyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirimden faydalanılabiliyor. Yüzde 50’si peşin, kalanı 12 ay sonra ödeme imkanı da mevcut. Projenin yarıdan fazlası satıldı.

Benesta Beyoğlu konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Projedeki dairelerde ısı pay ölçer de var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Bilgi Üniversitesi ve Burla-Seba Otel’in hemen yanında inşa edilen konut projesi, oldukça merkezi bir konuma sahip durumda.

Benesta Beyoğlu konut projesi, Hacıahmet Mah. Kurtuluş Deresi Cad. No: 17 Beyoğlu/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 444 0 899 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.