Kategoriler
Emlak Haberleri

Benesta Beyoğlu projesinde daire fiyatları

İstanbul’un merkezî konumunda inşa edilen Benesta Beyoğlu projesindeki 76 metrekare ile 112 metrekare değerleri arasında yer alan bir odalı ve bir salonlu konutların fiyatı, 1 milyon 744 bin liradan başlıyor. Tarihi yapı, müze, sinema, kafe ve bar gibi mekânlara kısa mesafelerde yer alan projedeki satılık iki odalı ve bir salonlu dairelerin metrekare değeri 115 ile 221 arasında.

İstanbul’unAvrupa Yakası’na inşa edilen projedeki iki odalı ve bir salonlu bu daire tiplerinin fiyat aralığı ise 2 milyon 558 bin Türk lira ile 4 milyon 845 bin 893 Türk lirası arasında bulunuyor.

Benesta Beyoğlu projesindeki 3+1 daire fiyatları

İstanbul’un dünyaca ünlü ilçesi Beyoğlu’nda inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu satılık daire tiplerinin metrekare aralığı 204 ile 245 değerlerinde bulunuyor.

İçerisinde çok sayıda sosyal donatılara yer verilen projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin fiyatı ise 4 milyon 476 bin 600 Türk lirasından başlıyor. Saunaya sahip durumda olan projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin fiyatı, 5 milyon 476 bin 73 Türk lirasına kadar uzanıyor.

Projedeki ödeme seçenekleri neler?

Konutlarının anahtar tesliminin hemen yapıldığı Benesta Beyoğlu projesinde iki farklı ödeme seçeneği ile sunuluyor. İçerisinde 245 adet konut, 14 adet ofis ve 20 adet de ticari üniteyi alan projedeki peşin ödemelerde yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor.

Projedeki satın alımlardaki ikinci ödeme planında ise verilecek yüzde 35 oranındaki peşinata karşılık olarak kalan borç, 36 ay vadelere bölünüyor.

Benesta Beyoğlu projesinde eğlence aktiviteleri

Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası ve kafeler, projenin kamusal eğlence alanlarını oluşturuyor.

Kapalı otoparkında 292 adet, açık otoparkında ise 38 adet park alanının bulunduğu projedeki dinlenme alanının yanı sıra toplantı odası ve misafir süiti, konut sakinlerine ve misafirlerine ek avantaj sağlıyor.

Projenin iletişim bilgileri

Benesta Beyoğlu projesinin satış ofisi “Hacıahmet Mahallesi, Kurtuluş Deresi Caddesi, No: 17 Beyoğlu / İstanbul” adresinde yer alıyor.

Çağrı merkezi numarası: 444 0 899