Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Benesta Beyoğlu projesindeki ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

Kültür ve sanat merkezlerine yürüme mesafesinde ve İstanbul’un kalbinde yer alan Benesta Beyoğlu projesindeki konutların teslimi, hemen yapılıyor. İçerisinde 14 adet ofisi, 245 adet konutu ve 20 adet ticari üniteyi barındıran projedeki daire fiyatları, 1 milyon 744 bin liradan başlıyor.

Benesta Beyoğlu projesindeki daire fiyatları

Hacıahmet Mahallesi’nde yer alan projedeki satılık bir odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklükleri, 76 metrekare ile 112 metrekare değerleri arasında değişiyor.

Avrupa Yakası’nda yer bulunan bir odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı, 1 milyon 744 bin 649 liradan başlıyor. Kurtuluş Deresi Caddesi üzerinde bulunan projedeki 1+1 dairelerin fiyatı, 2 milyon 456 bin 60 liraya kadar uzanıyor.

Projedeki 2+1 dairelerin fiyatı ne kadar?

Esta İnşaat’ın imzasının bulunduğu Benesta Beyoğlu projesindeki iki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin büyüklükleri, 115 metrekare ile 221 metrekare arasında. Misafir süitine de yer verilen projedeki iki odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatları, 2 milyon 558 bin lira ile 4 milyon 845 bin 893 Türk lirası arasındaki seçeneklerden oluşmak üzre sunuluyor.

Benesta Beyoğlu projesindeki ev fiyatları ne kadar?

Dokuz katlı ve tek binadan oluşan projedeki satılık üç odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklükleri, 201 metrekare değerinden başlıyor. Büyüklük seçenekleri 245 metrekare değerine kadar uzanan üç odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı, 4 milyon 476 bin 600 lira ile 5 milyon 476 bin 73 lira arasında bulunuyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası ve dinlenme alanının bulunduğu Benesta Beyoğlu projesindeki resepsiyon hizmetleri, 7 gün 24 saat çalışıyor. Vitamin Bar, toplantı odası ve misafir süitinin bulunduğu projede, 292 araç kapasiteli kapalı otopark ve 38 araç kapasiteli açık otopark da yer alıyor.

Kafelerin de yer aldığı projedeki restoranlarda dünya yemekleri sunuluyor.

Projenin satış ofisi nerede?

Proje satış ofisi: Hacıahmet Mahallesi, Kurtuluş Deresi Caddesi, No: 17 Beyoğlu / İstanbul

Çağrı merkezi: 444 0 899

Taşınmaz Haber, Zingat

Exit mobile version