Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Benim Kentim Yalova yüzde 10 indirim fırsatı ile satışta

Yalova konut projesi Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirilmiştir. Yaşamın başladığı konut projesi Yalova İli, Armutlu İlçesi, Karşıyaka’da yer almaktadır. Benim Kentim Yalova projesinde kalan son konutların satışları da devam etmektedir. Ayrıca projede yüzde 10 indirim ile konut sahibi olma fırsatı devam etmektedir.

Proje özellikleri neler?

Yalova konut projesi 383 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 383 bin 500 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede toplam 403 adet konuta yer verilmektedir. Emlak Konut GYO ve EPP imzası ile inşa edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 6+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Armutlu konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 60 metrekare ile 375 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesindeki 1+1 tip daireler brüt 60 ile 135 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır.  2+1 tip daireler brüt 85 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 105 ile 165 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır.  Ayrıca 6+1 tip daireler ise brüt 375 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Yalova konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu yer almaktadır. Konut projesinde ayrıca sauna, Türk hamamı, fitness salonu, spa, çocuk oyun alanları da bulunmaktadır. Proje içerisinde AVM, Kreş, kafe, restoran, okul gibi ortak alanlar da yer almaktadır. Ayrıca güvenlik, kapalı otopark, açık yüzme havuzu için güneşlenme alanları da proje içerisinde yer almaktadır.

Benim Kentim Yalova ödeme planı

Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ödemesi yaparak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Konut projesinde ayrıca yüzde 10 indirim fırsatı da sunulmaktadır. Yalova konut projesinde yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullanma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca konut projesinde 120 ay vade ile taksitlendirme imkanı bulunmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesinin satış ofisi 50.Yıl Mahallesi, 617 Ada Küme Evleri No:1 Armutlu / Yalova adresinde yer almaktadır. Ayrıca merkez ofis adresi ise Finanskent Mahallesi, Finans Caddesi, Sarphan Finanspark Plaza, A Blok Kat: 5 İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Benim Kentim Yalova projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0216 225 25 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…