Kategoriler
Proje Haberleri

Berr Prime Villaları satışa çıktı! Satılık villa fiyatları ne kadar?

Berr Prime Villaları, Berr Projects şirketi tarafından inşa edilmiştir. Bu şirketin diğer önemli villa projeleri arasında Berr Modern, Berr Portre, Berr Prime ve Berr Boutique projeleri mevcuttur. Ayrıca hayata geçmek üzere olan Berr Reserve projesi de oldukça dikkat çekmektedir. Dolayısıyla serinin Prime konutları son derece başarılı bir projenin ürünüdür. Proje kapsamında piyasaya çıkan villaların brüt büyüklüğü 140 metrekare, net büyüklüğü 120 metrekaredir. Ayrıca tüm villalarda 3 adet banyo vardır.

Oldukça rahat birer yazlık olan bu villaların ısı yalıtımına özellikle önem gösterilmiştir. Ayrıca daire içlerinde jakuzi, şömine, klima, jeneratör altyapısı ve ankastre mutfak seti bulunur. Camdan üretilmiş merdiven korkulukları, lake MDF kaplı iç kapılar, derzli laminant oda zeminleri ve Sur markalı sağlam dış kapılar oldukça kalitelidir. Bununla birlikte çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı ortak havuzlar mevcuttur. Sitenin sahip olduğu yeşil alanlar ise 4 bin metrekareyi aşkın bir yüzölçümüne sahiptir.

Proje konumu neresidir? Berr Prime projesi nerede hayata geçiyor?

Çocuk korumalı prizler, koku önleyici lavabo giderleri ve klima kamuflajlı dış cephe gibi pek çok detayın mevcut olduğu bu lüks villalar Aydın’dadır. Kuşadası’nın Karaova Mahallesi’nde yer alan villaların, Aydın – Söke Yolu’na çok yakın olduğu görülmektedir. Bununla birlikte Sahil bölgesine ulaşım çok kolaydır. Kipa AVM, Kuşadası AVM, Reşat Nuri Güntekin İlkokulu ve Özel Naci Akdoğan Okulları da kısa mesafedeki yerlerdir. Merkezi konumu dolayısıyla dikkat çeken bu villalar güvenlik hizmeti ile kamera donanımına sahiptir. Bununla birlikte villaların bulunduğu yer son derece nezih ve güvenli bir bölgedir.

Berr Prime Villaları satılık konut fiyatları ne kadardır?

Berr Prime satılık villa fiyatları birbirinden farklı olabilmektedir. Şu an satışta olan 3 + 1 odalı müstakil villa seçeneğinin fiyatı 1 milyon 700 bin TL’dir. Bununla birlikte konutlar kredili alıma uygun değildir. Daha detaylı bilgi için 0 532 399 27 64 numarası aranmalıdır.

Aydın – Kuşadası’nda gerçekleştirilen diğer önemli projelerden birkaçı ise şöyledir:

Aso Life Residence Aydın 

Prime Life Kuşadası 

Nişantaşı Konutları

Daha farklı proje haberleri arıyorsanız TIKLAYINIZ