Kategoriler
Proje Haberleri

Berr Sky Villaları satışta! Satılık 5 + 1 villalar ne kadar?

Berr Sky Villaları, konforlu bir yaşama sahip olmak isteyenler için iyi olanaklar sunabilecek kapasitededir. Bu proje, Berr Projects şirketinin devam etmekte olan villa projelerinden bir tanesidir. Satışa çıkmış olan 5 + 1 odalı daireler brüt 210 metrekare – net 195 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca dörder banyoya sahip olan bu lüks konutlarda müstakil havuz, müstakil otopark, sinema odası, sauna, elektrikli araçlar için şarj istasyonu ve barbekü alanı mevcuttur.

Only Water su arıtma sistemi ile içme suları arıtılan villaların diğer önemli altyapı imkanları jeneratör, su deposu, kablo TV ve fiber internettir. Oldukça gelişmiş düzeydeki dış cephe yalıtımı, kapıcı hizmeti ve güvenlik hizmeti de önemli detaylardan bazılarıdır. Bununla birlikte sitenin ortak kullanım bölümlerinde açık egzersiz alanı ve açık otopark alanları mevcut olmaktadır.

Bu villalar nerede yükselmektedir?

Villaların inşa edilmekte olduğu arazi, Aydın – Kuşadası’nın Türkmen Mahallesi sınırlarındadır. Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bu konutların yakınında Hasan Reis Bulvarı, ilçe devlet hastanesi, Mutlu Dünyam Bakımevi, Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi ve Setur Marina AVM yer alır. Ayrıca Berr Sky Villaları ile yakın mesafedeki diğer konutlar ise Platin Konakları, Akdemir Sitesi, Yaşam Sitesi ve Adalılar Sitesi’dir.

Berr Sky satılık villa fiyatları ne kadardır?

Berr Sky Villaları fiyat açısından da piyasanın değerli konutları arasında yer alır. Söz konusu 5 + 1 villa çeşitleri krediye uygun olarak satıştadır. Fiyatlar ise en az 2 milyon 590 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca bu villalar için takas opsiyonu mevcut değildir. Projenin son durumu ve fiyat aralıklarına dair detaylı bilgi için arayabilirsiniz:

0 532 441 33 30

En yeni konut projelerini incelemek istiyorsanız lütfen BURAYA tıklayınız.