Kategoriler
Proje Haberleri

Berza Konutları fiyat

Ordu ilinin Altınordu ilçesinde Berza Konutları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Tezcanoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Yaz sonunda teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde konumlandırılmış olan proje iki bloktan meydana geliyor. Proje, bulunduğu bölgede modern mimarisi ile öne çıkıyor. On katlı bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 176 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Berza Konutları projesinde yer alan konutlar iki farklı tipte tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutlar 1+1 ve 2+1 daire tipinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutların tümü deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlardan 1+1 daire tipindekiler 60 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 70 metrekare büyüklüğe sahip olarak inşa ediliyor.

Berza Konutları projesinde yer alan dairelerin fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların brüt metrekare fiyatları 2 bin 417 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Projede yer alan 1+1 tipteki konutlar 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bahsi geçen konutlardan 2+1 daire tipinde olanlar ise 215 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 176 adet konuttan satılık olarak kalan konut sayısı yalnızca 80 adet olarak güncellendi.

Site sakinleri için oyun parkı ve kamelya gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilmekte olan projede, konut bloklarının içinde asansör de bulunuyor. Lokasyonu itibariyle ilgi gören proje, caddeye yakın bir konumda yükseliyor.

Projede yer alan konutların 2019 yılının Ağustos ayında tamamlanması ve ardından alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Bahsi geçen konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 452 202 10 00 numaralı telefon hattını arayabilir ve projedeki dilediğiniz konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz.