Kategoriler
Proje Haberleri

Besa Koruköy Konakları geniş daire seçenekleri ile Yalova’da

Besa Koruköy Konakları  projesi Yalova İli, Çınarcık İlçesi’nde ferah daire tipleri ile yükseliyor.  Projede denize sıfır konumdaki daireler avantajlı fiyatları ile sahiplerini bekliyor.  Be-Sa İnşaat güvencesiyle satışa çıkan daireler gelişmiş sosyal olanakları ve özel mimarisi ile ön plana çıkıyor. Ayrıca proje kapsamında yer alan dairelerde kaliteli malzeme kullanımı da dikkat çekiyor. Peki projede daire fiyatları nasıl? Projede dairelerin özellikleri neler? Proje konut kredisi kapsamında değerlendirilebilir mi?

Besa Koruköy Konakları daire seçenekleri

Proje kapsamında brüt 192 metrekare ve 199 metrekare olmak üzere iki tip 3+1 daire seçeneği mevcut.  Yatay mimari konseptindeki projede daireler 3 katlı binalarda yer alıyor ve doğalgaz ile ısınıyor. Projede yer alan daireler balkon ve üç adet banyoya sahip. Daireler spot aydınlatmalara ve klimaya sahip. Ayrıca proje kapsamındaki dairelerin teras seçeneği de mevcut. Bunun yanında laminat, seramik ve parke zemine sahip dairelerde ankastre seti de mevcut. Projede amerikan mutfak ve görüntülü diafon sistemi de mevcut.

Besa Koruköy Konakları sosyal özellikleri

Projede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcut. Ayrıca kapalı garaj imkanına sahip projede asansör ve hidrofor da var. Güvenlik ve jeneratör imkanlarına sahip proje ayrıca size spor alanı imkanı da sunuyor. Bunun yanında oyun parkı imkanına da sahip proje konum olarak da ulaşım merkezlerine yakın durumda yer alıyor. Ayrıca proje semt pazarı, market, hastane, eczane, polis merkezi, okullar ve üniversiteye yakın konumda. Proje denize sıfır olmasıyla da dikkat çekiyor.

Projede Daire Fiyatları

Projede brüt 192 metrekare genişliğindeki 3+1 daireler 790 bin TL üzerinden satışta. Ayrıca Besa Koruköy Konakları projesinde 199 metrekarelik 3+1 daireler de 840 bin TL fiyat ile satışa çıkmış durumda. İnşaat firmasından satışta olan daireler görüntülü arama ile gezme hizmetine sahip. Ayrıca proje ödeme yöntemleri arasında takas da mevcut. Bunun yanına proje kapsamındaki daireler konut kredisi kapsamına da uygun durumda. Yatırım amaçlı olarak da tercih edebileceğiniz proje konumu ile de değerlenmeye çok açık durumda yer almasıyla dikkat çekiyor. Proje hakkında detaylı bilgi için 0216 325 34 66 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version