Kategoriler
Proje Haberleri

Beşevler Premium Bursa satışları devam ediyor

Beşevler Premium Bursa projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Akçakent Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 1.843 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. 48 adet 3 artı 1 daire ve 12 adet 4 artı 1 dubleks daire bulunmaktadır. Ayrıca 5 adet dükkan olmak üzere toplamda 65 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 1.843 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. 48 adet 3 artı 1 daire ve 12 adet 4 artı 1 dubleks daire bulunmaktadır. Ayrıca 5 adet dükkan olmak üzere toplamda 65 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise 180 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra site içerisinde peyzaj alanları bulunmaktadır. Dubleks dairelerin alt katında; salon, antre, mutfak, misafir odası, tuvalet ve 2 adet balkon bulunmaktadır. Üst katında ise; oturma odası, çocuk odası, yatak odası, antre, teras ve 3 adet banyo bulunmaktadır. Dairelerde kombi ve yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. 

Beşevler Premium Bursa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Otobüs ve tren gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Beşevler Premium Bursa fiyatları ne kadardır?

Beşevler Premium Bursa projesinde bulunan, brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 160 37 86 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…