Kategoriler
Proje Haberleri

Beştepe Sitesi Gaziantep Ekim 2023’de teslim

Beştepe Sitesi Gaziantep konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde yükselen Ata Beton &Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje henüz yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Şahinbey İlçesi Beştepe Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Beştepe Sitesi Gaziantep muhteşem konumlu, bahçeli daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler boyalı olup, vestiyer, ebeveyn banyosu, Hilton banyo, ankastre mutfak gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca site içerisinde oyun parkı, hidrofor, otopark gibi donanımlar bulunmaktadır.

Gaziantep Şahinbey konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 2+1 daireler brüt 140, 3+1 tip daireler ise brüt 180 metrekare büyüklüğündedir. Proje kapsamında toplam 277 daire yer alırken dairelerin 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Beştepe Sitesi Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Beştepe Sitesi Gaziantep konut projesi, Şahinbey İlçesinde Beştepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Onkoloji bölgesinde yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

180 metrekare alana sahip olan 3+1 tip daireler 975 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede projenin Ekim 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0342 371 77 77 ve 0553 555 23 23 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…