Kategoriler
Proje Haberleri

Beştepe Towers Gaziantep satışları başladı

Beştepe Towers Gaziantep projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İbrahim Özdemir Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Sitedeki 15 katlı binanın her katında 4 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin her biri 2,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitedeki 15 katlı binanın her katında 4 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin her biri 2,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konut projesinde yer alan daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca konutlarda akıllı ev özelliği bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca barbekü, kiler, panjur, spot aydınlatma, asma tavan ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Beştepe Towers Gaziantep konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Küçükkızılhisar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın mesafede yer almaktadır. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs, otobüs ve tramvay kullanabilirsiniz.

Beştepe Towers Gaziantep fiyatları ne kadardır?

Beştepe Towers Gaziantep projesinde kişiye uygun ödeme ve vade seçenekleri bulunmaktadır. Projede bulunan, brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 2,5 artı 1 dairelerin fiyatı 750 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 360 30 34 veya 0 (533) 369 55 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…