Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Betty Life projesi bankaya uygun ödeme seçenekleriyle

Betty Life konutları Kayseri’de Kaoğlu Yapı imzasını taşıyor. İki blok üzerinden tasarlanan proje toplamda 112 daireden meydana gelmektedir. Banka kredisine uygun olan konut projesi, Kocasinan ilçesinde yeni alıcıları bekliyor.

Betty Life proje özellikleri

Kaoğlu Yapı tarafından tasarlanan konut projesi, Kayseri İli, Kocasinan ilçesinde yer almaktadır. Yahut Mahallesi’ne konumlandırılan Betty Life, iki blok üzerinden 112 daireyi meydana getiriyor. Dairelerin yanı sıra 9 adedi bulan ticari ünitelerin zenginlik kazandırdığı alanda kişiler tercihlerini ünitelere kaydırabilecek. Projede dairelerin tamamının 4 oda 1 salon tip dairelerden meydana geliyor. Daireler brüt 218, net 148 metrekare arasında değişmektir. Zemin+14 normal kat olan yeni yapıların modern mimarisi ve şehre olan merkezi konumu projeyi adeta yeni yatırım bölgesi yapmaya devam ediyor.

Projede sosyal donatı seçenekleri

Betty Life projesinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve açık otoparka yer verilmiştir. Can ve mal güvenliğinin personeller tarafından korunduğu ve kameralı güvenlik sistemlerinin sayesinde güvenliğin üst düzeylere çıkarıldığı bölgede istenilenin dışında kuş bile uçamıyor. Bina içlerinde asansöre yer veren şirket; konut içlerine İntercom sistem, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu ve balkon tasarladı. 2020’de değişen emlak trendlerine uyum sağlayan balkon, özellikle kişisel alanların korunmasında büyük payı bulunan ebeveyn banyosu ile satın alınan konutun değerini arttırıyor. Daire içlerinde 1.sınıf laminant parkeye kullanımına ağırlık veren proje sorumluları, giyinme bölümü dolapları ve gece holü ile hem görsel hem de teknik olarak projeyi geliştirmiştir.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Betty Life konutlarında yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanmıştır. Kaliteden ödün vermeyen yapısıyla ferahlığın ve modern tasarımın bir araya getirildiği konut projesi banka kredisine uygundur. Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yer alan projede daire tipleri yalnızca 4+1 tipindedir.

  • Brüt 218 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daireler 825 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire fiyatları 1 milyon 160 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Detaylı bilgi için: Yakut Mahallesi girişi Kocasinan / Kayseri

Tel: 0352 222 14 13