Kategoriler
Proje Haberleri

Betty Life projesinde satışlar devam ediyor

Betty Life projesinde satışlar kaldığı yerden devam ediyor. Kaoğlu Yapı imzasını taşıyan bu modern yapılar bölge üzerinde mimarisiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Kayseri’nin Yakut Mahallesi’nde şehrinin yeni yüzü olmaya hazırlanan Betty Life için şimdiden hazır olun.

Betty Life proje özellikleri

Yeniden şekillenen Yakut Mahallesi’nde parlayan bir yıldız gibi öne çıkan konut projesi, şehrin sakinliğini üstleniyor. Sıra dışı ve farklı konsepti sayesinde odak noktası olmayı başaran Betty Life, gelişmeye ve her geçen gün büyümeye çok yakın. Şehrin en iyi konumunda yükselen konut projesinde 4+1 daireler 218 metrekare üzerinden Kaoğlu Yapı farkı ile alıcısıyla buluşuyor.

2 blok üzerinden tasarlanan proje, 112 daireyi içinde barındırmaktadır. Ayrıca 9 ticari alan ile her türlü hizmete kolayca yanıt bulunabilir. PVC ahşap görünümlü sinerji doğramalar ile bütünleşen daireler, merkezi ısınma ve kaskat sistemi sayesinde ısı pay ölçeri bir araya getiriyor. 1.sınıf kalite kullanılan laminant parke, duvar kâğıdı ile modern bir görünüme kavuşturuldu.

Görüntülü diafon, yangın alarmı, daireler arası ses yalıtımı, taş yünü mantolama, pano elektrik odası ve teras yine ince düşünülmüş, ancak son derece önemli detay vardır. Silinebilir silikonlu duvar boyaları sayesinde hiçbir leke sonsuza kadar iz bırakmayacak. 1 adet sedye ve 10 kişilik asansörün yanı sıra, pencere önündeki korkuluklar talihsiz kazaların önüne geçiyor.

Panoramik geniş balkonlarda korkuluk ve kaymaz zemin bulunurken; oturma odası sürgülü balkon çıkışlarıyla birleştirildi. Mutfakta bulunan balkon çıkışının da sürgülü olduğu dairelerde, bina girişlerinde rüzgârlık bölümü bulunduruluyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Betty Life projesinde kapalı çocuk oyun alanları sayesinde ebeveynler derin bir nefes almaktadır. Spor salonu ile aktifleştirilen yaşam, bisiklet bölümü ile eşyalara güvenli bir ortamı getiriyor. Yangın merdiveni, açık otoparkı ve engelli rampası ile konuşulacak önemli detaylar bunlardan yalnızca birkaçıdır.

Projede ulaşım imkanları

Betty Life konutları Kayseri’nin en önemli noktalarından birisinde yer almaktadır. Yakut Mahallesi’nin yeni çehresinde son derece önem sağlayan bu konutlar benzin istasyonu, eczane, ticaret alanı, belirli kurum ve kuruluşlara yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Detaylı bilgi için:

[email protected] / +90 (352) 222 14 13