Kategoriler
Proje Haberleri

Bey Konakları Edremit projesinde yaşam başlıyor

Konut projesi Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Kadıköy Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Edremit konut projesi Dekor İda Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Sınırlı dairelerin %0,99 faiz, 120 ay vadeli ödemeler ile satışa sunulan projede inşaat çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir. Projenin tam olarak teslim tarihi Ekim 2021 olarak belirlenmiştir. Bey Konakları Edremit konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Edremit, Kadıköy Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi toplam 3 konut bloğundan oluşmaktadır. Bu konut blokları ise toplam 104 daireden oluşmaktadır. Aynı zamanda daireler, konut kredisine de uygundur.

Bey Konakları Edremit projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 2+1 tip daireler brüt 110 metrekareden 124 metreye kadar, 3+1 tip daireler brüt 125 metrekareden 150 metrekareye kadar büyüklükte tasarlanmıştır.

Proje içerisinde; kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, bahçe peyzajı, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Isı ve ses yalıtımlı dairelerde PVC doğrama ve led&spot aydınlatma kullanılmıştır. Projenin bütün daireleri çift cephelidir ve karanlık odası bulunmamaktadır.

Bey Konakları Edremit Fiyatları Ne Kadar?

Edremit konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 420 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 130 metrekare büyüklüğüne sahip 3+1 tip daireler 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip daireler 519 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

150 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 540 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

2+1 tip daireler ise 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Edremit konut projesi Kaz Dağları eteklerinde site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, Kadıköy Mahallesi, Edremit/Balıkesir adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0551 458 81 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version