Kategoriler
Proje Haberleri

Bey Konakları Edremit satışları devam ediyor

Balıkesir’in gözde yerlerinden olan Edremit’te satışa sunulan Bey Konakları Edremit projesi uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkmaktadır. Genel olarak alıcının ihtiyaçları dikkate alınarak planlanan ev görsel açıdan da alıcıyı memnun eder. Bu proje kapsamında daire tipleri nelerdir? Konut fiyatları ne kadar? Daire büyüklüğü ne kadardır? Tüm bu soruların cevabını vermek için projeyi genel kapsamda haberimizde açıkladık. Detaylı bir biçimde inceleyelim.

Projesinin Özellikleri Nelerdir? 

Balıkesir de bulunan bu konut projesinde evler 8 katlı olarak inşa edilen binalar bulunmaktadır. Fiyat bakımından kat olarak değişiklik gösterse de genel özellikleri tüm binalarda aynıdır. Isıtma sistemi olarak merkezi sistem dairelerde kullanılmaktadır. Evin içerisinde oda sayısı da değişiklik gösterebilir. Tercihe bağlı olarak bu evlerde alım gerçekleşir. Mutfağın geniş ve ferah olması da ayrıca bir avantajdır. Yeni inşa edilen bu evlerin giriş kısmında geniş bir hol bulunmaktadır. Kapıdan içeri girdiğinizde parlak zemin ve iç ferahlatıcı duvarlar ile karşılaşırsınız. Koridorda ilerledikçe karşınıza salon ve diğer odalar çıkmaktadır. Görüntülü bir şekilde evi gezme fırsatını yakalayarak daha rahat bir inceleme gerçekleştirebilirsiniz. Site adı ‘Bey Konakları Edremit’ olarak geçmektedir. Binalar sıralı bir biçimde yan yana ve düzenli bir biçimde sıralanmaktadır.

Bey Konakları Edremit Ev Fiyatları 

Edremit konut projesinden ev alımında bulunmak istiyorsanız şimdi tam zamanı olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Fiyatları genel olarak sizlere aktaracak olursak;

– 3 + 1 olan evlerde yüzde 0.99 faiz oranı ile ev almak 480 bin lira civarındadır. Bu evler genel olarak yüksek giriş katlarında bulunur.

– 2 + 1 olan evlerde yüzde 0.99 faizle Balıkesir konut projesinden ev almak 425 bin lira civarındadır. Bulunduğu kat yüksek giriş katı olarak geçmektedir.

– Sizler aynı zamanda 3 + 1 olan ancak bulunduğu katın daha yukarıda olduğu bir ev satın alabilirsiniz. Balıkesir de yapılan bu konut projesinde evler 530 bin lira civarındadır

– Aynı zamanda 2 + 1 ancak giriş katında bir ev satın alabilirsiniz. Bunun için 420 bin lira civarında bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

Bey Konakları Edremit sitesinde genel kapsamda özelliklerine bakarak daireler satın alabilirsiniz. Bu dairelere göre de bir fiyat biçilmiştir. Bu fiyat karşılığını sizler beğendiğiniz evi satın alabilirsiniz. Site içerisinde sizlere sunulan hizmetlerden de bu daireleri satın aldığınız müddetçe yararlanabilirsiniz.

Yapımı bitmiş sıfır daireleri bu şekilde sizlere Edremit konut projesi kapsamında fırsatları sunabiliriz. Detaylı incelemeler yaparak sizler Balıkesir konut dairelerinde istediğiniz evi satın alabilirsiniz.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0266 372 34 98 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…