Kategoriler
Proje Haberleri

Bey Manzara Evleri Biga’da Yükseliyor

Çanakkale Biga konut projesi Bey Yapı Biga İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Çanakkale İli, Biga İlçesi, Sakarya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Bey Manzara Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Sakarya Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut bloğu 3 katlı olarak tasarlanmıştır. Site içerisinde bol yeşil alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda açık otopark da bulunmaktadır.

3 katlı bloktan meydana gelen Bey Manzara Evleri konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 50 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir.

Bey Manzara Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

Biga konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 50 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

105 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

3+1 tip ve 110 metrekare brüt alana sahip dairelerin fiyatları 625 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Biga Merkezde, Sakarya Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda AVM arkasında yer alan proje, bahçeli nizam şeklinde tasarlanmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 390 10 78 ve 0286 316 03 22 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version