Kategoriler
Proje Haberleri

Bey Residence Çorlu ilçesinde yükseliyor!

Bey Residence Çorlu ilçesinin Kazımiye Mahallesi’nde hayata geçen bir konut projesidir. Beyler İnşaat, bu projesi sayesinde kalitesini göstermeyi başarmıştır. Proje dahilinde 251 tane konut ve 26 tane dükkan bölmesi mevcuttur. Daire seçenekleri ise 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1’dir. Her bir daire seçeneği için ayrı blokların inşa edildiği bu proje pek çok imkana sahiptir. Örneğin spa, pilates ve fitness için tasarlanmış spor salonu, sauna salonu, tenis sahası, basketbol sahası ve çocuk parkı bu imkanlardandır. Özellikle dikkat çeken bir başka detay ise yaklaşık 8 bin metrekarelik otoparktır.

Ayrıca blokların inşasında C 35 sınıfı kaliteli beton kullanılmaktadır. Radye temel ise depreme dayanıklılığı artıran detaylardan bir tanesidir. Tekirdağ’ın en sağlam yapılarından olan bu daireler, gelişmiş yalıtım özelliklerine de sahip olmaktadır. Dolayısıyla konut sakinleri gürültünün ve istenmeyen sıcaklık değişimlerinin uzağında kalabilmektedir.

Proje alanı nerededir?

Beyler İnşaat’ın bu yeni projesi, Tekirdağ – Çorlu’daki Kazimiye Mahallesi’nin Barbaros Caddesi yakınlarındadır. Dolayısıyla konutlar Erdal İnönü Bulvarı ile aynı bölgededir. Özel Kanguru Etüt Eğitiöm Merkezi, Özel Çorlu Medianka Hastanesi, Özel Onur Trakya Hastanesi ve Dünya Göz Hastanesi sadece 5 dakikalık mesafede bulunur. Ayrıca Çorlu Çevre Yolu’na ulaşmak en fazla 10 dakika sürmektedir.

Bey Residence Çorlu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bey Residence Çorlu satılık daire fiyatları çeşitli düzeylerdedir. Herhangi bir komisyon ücreti bulunmayan daireler hem takasa hem de krediye uygundur. Satışa çıkan 1 + 1 odalı daireler brüt 78 metrekareliktir ve 360 bin TL değerinde olmaktadır. Bununla birlikte diğer konut seçenekleri ve fiyatlara dair bilgi almak için şu numaralara ulaşmak gerekir:

0 282 652 85 55

0 541 652 85 59

 

Exit mobile version