Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Kale Evleri Çanakkale teslim tarihi

Çanakkale ilinin Merkez ilçesinde Beyaz Kale Evleri Çanakkale projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Demirci İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İki bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Proje, isminden de anlaşılacağı gibi beyaz renge sahip bloklardan oluşacak. Üç katlı bloklardan meydana gelen projede 12 adet satılık konut bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan daireler üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde değişiklik gösteriyor. Beyaz Kale Evleri Çanakkale projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 5+1 olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan 2+1 konutlar 85 metrekare, 3+1 konutlar ise 137 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan 5+1 konutların büyüklükleri ise 220 metrekare olarak inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar eşsiz deniz manzarasına sahip olarak alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. Beyaz Kale Evleri Çanakkale projesinde bulunan 2+1 konutlar 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 3+1 konutların fiyatları ise 370 bin TL’den başlıyor. İnşa edilmekte olan konutlardan 5+1 daire tipindekiler ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projede, çalışmalar gibi satışlar da tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutların teslim tarihi ve iletişim bilgileri neler?

Şu anda inşaat aşamasında olan Beyaz Kale Evleri Çanakkale projesinin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Böylelikle 2019 yılı içerisinde tamamlanan projedeki konutlar alıcı veya yatırımcılarına teslim edilecek. Konutlar hakkında soru sormak veya proje ile ilgili bilgi sahibi olmak isterseniz, daha sağlıklı bir iletişim kurmanız açısından 0 542 289 67 39 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.