Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Konak Büyükçekmece satışları devam ediyor

İstanbul, Büyükçekmece konut projesi Beyazlar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Fatih Mahallesinde inşa edilmektedir. İskanlı projede daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Şehrin merkezinde ama tatil köyü havasında Beyaz Konak Büyükçekmece konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Büyükçekmece İlçesi, Fatih Mahallesinde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 4 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Proje butik bir projedir. İç ve dış özel olarak tasarlanmış mimarisi ile Büyükçekmece’de özel, a plus şekilde tasarlanmıştır. Daire içlerinde kombi, klima ve ankastre set bulunmaktadır. Aynı zamanda görüntülü diafon sistemi de daire içlerinde yer alan avantajlardan biridir. Tek katlı bloktan oluşan Beyaz Konak Büyükçekmece konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip a plus dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri brüt 145 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Beyaz Konak Büyükçekmece Daire Fiyatları Ne Kadar?

Büyükçekmece konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den satışa sunulmaktadır. İnşaat firması yalnızca İstanbul ili sınırlarında 450 bin TL ile 500 bin TL değerinde araba, tarla ve arsa ile satış yapabilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Beyazlar İnşaat firması tarafından hayata geçirilen A plus butik proje olan Beyaz Konak konum olarak Büyükçekmece İlçesinin en popüler mahallesi Fatih Mahallesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 883 82 82 ve 0506 502 06 06 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version