Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Park Topkapı fiyat listesi

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde Beyaz Park Topkapı projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Beyaz İnşaat A.Ş. firması tarafından İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi’nde hayata geçirildi. Beyaz Park Topkapı fiyat listesi detayları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

15 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

Proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Proje 14 katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Beyaz Park Topkapı projesi bünyesinde 371 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede daire özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Beyaz Park Topkapı projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de beş farklı plandan oluşuyor. Konutlar 71 metrekare ile 199 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Beyaz Park Topkapı fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Beyaz Park Topkapı projesindeki 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 185 bin TL’den başlıyor 1 milyon 320 bin TL’ye kadar yükseliyor. Söz konusu olan 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 642 bin TL’den başlıyor 2 milyon 234 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 429 bin TL’den başlıyor 2 milyon 766 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Proje nerede yer alıyor?

Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesi Maltepe Mahallesi’nde yer alıyor. Beyaz Park Topkapı projesi Davutpaşa Caddesi’nde yer alıyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı proje Maltepe Mahallesi, Davutpaşa Caddesi, No : 34 Topkapı / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0212 481 24 24