Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Park Topkapı projesinde satılık daire ve dükkan fiyatları ne kadar?  

Beyaz Park Topkapı satılık daire seçenekleri yüksek fiyatlara sahip olmaktadır. Dolayısıyla Beyaz İnşaat’ın bu projesi, İstanbul – Zeytinburnu lokasyonunda hayata geçen lüks bir projedir. Daire seçenekleri arasında 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 odalı konutlar mevcuttur. Ayrıca yaklaşık 253 metrekare büyüklüğündeki ticari üniteler de satışa çıkmıştır. Dairelerin sahip olduğu ölçüler ise şöyle sıralanabilir:

  • 1 + 1 Oda sayısına sahip daireler: Brüt 72 metrekare – Net 49 metrekare
  • 2 + 1 Oda sayısına sahip daireler: Brüt 115 metrekare – Net 82 metrekare
  • 3 + 1 Oda sayısına sahip daireler: Brüt 150 metrekre – Net 107 metrekare

1 + 1 odalı dairelerde tek banyo mevcuttur. Diğer tüm daire seçenekleri, ebeveyn banyosundan dolayı çift banyoya sahiptir. Bununla birlikte dairelerin jeneratör ve fiber internet altyapıları mevcuttur. Yüzde 0.99 faiz oranı ile satışa çıkmış olan bu daire seçenekleri, 24 saat güvenlik hizmetine sahip bir site alanındadır. Konut fiyatları yaklaşık olarak 1 milyon 300 bin TL – 2 milyon 760 bin TL arasındadır. Satılık dükkan seçenekleri ise 4 milyon 500 bin TL değere sahiptir.

371 konutun ve 9 ticari ünitenin bulunduğu bu proje oldukça iddialıdır. Site alanındaki imkanlar ise konutların konforunu artıran özelliklerdendir. Sauna, yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları, araç park yerleri ve basketbol sahası bunlardan birkaçıdır.

Proje konumu nasıldır?

Beyaz İnşaat’ın bu projesi, Zeytinburnu’nun Maltepe Mahallesi üzerinde olan Davutpaşa Caddesi’nde hayata geçmektedir. Beyazpark Topkapı konutlarının çevresinde Cevizlibağ Metrobüs Durağı, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi gibi önemli yerler mevcuttur. Ayrıca Koç Üniversitesi Hastanesi’ne ve Özel Aslı Tarcan Tıp Merkezi’ne ulaşım da kısa sürmektedir.

Beyaz Park Topkapı projesi hakkında ayrıntılı bilgi

Beyaz Park Topkapı projesine dair detaylı bilgi almak isteyenler 0 532 768 65 11 numarasına ulaşabilir. Bununla birlikte 0 212 481 24 24 numarası da iletişime açık olmaktadır. Diğer proje haberlerine ulaşmak için BURAYA tıklamanız yeterlidir.

Ayrıca İstanbul’da yükselen diğer önemli konutlardan bazıları ise şöyledir:

Ahteran İstanbul 

Gümüş Panorama

Mevsim İstanbul 

Exit mobile version