Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Beyaz Park Topkapı projesinde yüzde 0,99 faizle ödeme

Beyaz Park Topkapı projesinde 60 ay vadeli ve yüzde 0,99 oranlı ödeme seçeneği sunuluyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede beş blok içerisinde toplam 371 adet daire yer alıyor.

Arsa alanının büyüklüğü 15 bin 500 metrekare değerinde olan projedeki 4 dönümlük alanında sahip ticari üniteler de yer alıyor. Bir odalı ve bir salonlu, iki odalı ve bir salonlu, üç odalı ve bir salonlu, dört odalı ve bir salonlu konutlar bulunuyor. Bu konutların metrekare alan değeri, 70 metrekareden başlayıp 210 metrekare değerine kadar uzanıyor.

Bahsi geçmekte olan projedeki konut satın alımlarında, projedeki mülkün iskanlı tapusu, hemen teslim ediliyor.

Beyaz Park Topkapı projesinde daire özellikleri

İçerisindeki ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilen konutlarda merkezî ısıtma sistemi kullanılıyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı projedeki evler, duvar tipindeki klimalarıyla alıcısına veriliyor.

Ebeveyn yatak odasının banyonun da bulunduğu bir süitin içerisinde yer alan projedeki evlerde teras alanı da bulunuyor.

Projedeki konut fiyatları neler?

Beyaz Park Topkapı projesindeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan projedeki evler, 1 milyon 185 bin Türk lirasından başlıyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşaatı tamamlanmış durumda olan projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan dairelerin fiyatı, 1 milyon 320 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

Bahsi geçen projedeki iki odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı 1 milyon 642 bin Türk lirasından başlayıp 2 milyon 234 bin Türk lirasına kadar çıkıyor. Söz konusu projedeki üç odaya ve bir salona sahip konutların fiyatı ise 2 milyon 429 bin Türk lirası ile 2 milyon 766 bin Türk lirasındaki değerleri arasında potansiyel alıcılarına sunuluyor.

Beyaz Park Topkapı projesine nasıl ulaşılır

Adres: Maltepe Mahallesi, Davutpaşa Caddesi, No:34 Topkapı/İstanbul

Telefon: 0212 481 24 24

İnternet adresi: http://beyazparktopkapi.com

Elektronik posta adresi: info@beyazparktopkapi.com

Exit mobile version