Kategoriler
Emlak Haberleri

Beyaz Park Topkapı projesindeki satılık daire fiyatları

Beyaz İnşaat tarafından İstanbul’un tarihi ilçesinde hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı projesinde, 5 blok içerisinde toplam 371 adet daire bulunuyor. Mağazalara da sahip durumda olan proje, 15 bin 500 metrekarelik arsa alanı içerisinde 85 bin metrekarelik inşaat alanını içeriyor.

Beyaz Park Topkapı projesindeki daireler

Avrupa Yakası’nda inşa edilen projedeki dairelerin büyüklüğü, net 41,57 metrekareden başlıyor. Dairelerinin anahtar tesliminin hemen yapıldığı projedeki konutların büyüklükleri 200 metrekare değerine kadar çıkıyor.

Konutların teslimi, içerisindeki ankastre beyaz eşya setiyle birlikte yapılıyor. Dairelerin içerisinde klimanın yer aldığı projedeki evlerde, merkezî ısıtma sistemi kullanılıyor. Projedeki alternatifler arasında balkon veya teraslı daireye sahip olunabiliyor.

Ayrıca, projedeki evlerde ebeveyn banyosu da bulunuyor. İçerisinde 9 adet ticari üniteyi barındıran projede, daire tapusu, hemen düzenleniyor. Projedeki konut fiyatları, 1 milyon 185 bin Türk lirasından başlıyor.

Projedeki daire fiyatları neler?

İstanbul’a inşa edilmiş projedeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin fiyatı, 1 milyon 185 bin Türk lirasından başlayan değerlerle alıcısına sunuluyor.

İstanbul ilinin Topkapı ilçesinde inşa edilen projedeki bir odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 1 milyon 320 bin liraya kadar uzanıyor.

Beyaz Park Topkapı projesinde 2+1 fiyatları

Projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin fiyatı, 1 milyon 642 bin Türk lirası ile 2 milyon 234 bin Türk lirası arasında bulunuyor. Maltepe Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki 2+1 evlerin fiyatı, 2 milyon 234 bin Türk lirasına kadar çıkıyor.

Beyaz Park Topkapı projesindeki 3+1 dairelerin fiyat aralığı 2 milyon 429 bin lira ile 2 milyon 766 bin Türk lirasında.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzlarının konut sakinlerinin kullanımında olduğu projede, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Adres: Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No:34 Topkapı/İstanbul

Telefon: 0212 481 24 24

Elektronik posta: [email protected]