Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Rezidans Osmaniye Evleri Satışa Sunuldu

Giresun Osmaniye konut projesi Beyaz Rezidans Yapı İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat firması bu konut projeye yeni başlamaktadır. Konut projesi Giresun Merkez, Osmaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Beyaz Rezidans Osmaniye Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Osmaniye Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut bloğu 11 katlı olarak tasarlanmıştır.

Sahibine her şartta kazandıracak bir konumda yer alan projede %30 peşinatla ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Proje kapsamında yer alan daireler muhteşem doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Beyaz Rezidans Osmaniye Evleri konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 130 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Beyaz Rezidans Osmaniye Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Giresun konut projesinde yer alan daireler özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda araçlarınız binici fiyatından takas edilmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Doğayla iç içe olan konut projesi, Giresun’un Osmaniye Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda market, cadde, okul, hastane, dolmuş, AVM gibi alanlara yakın konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 978 36 08 ve 0532 576 52 22 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…