Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Şehir Konutları 2 fiyat

Alanlar İnşaat imzası ile Beyaz Şehir Konutları 2 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ordu ilinin Altınordu ilçesinde yükseliyor. Bu yaz teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Dört bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Projede yer alan konut blokları on bir katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konut blokları 575 adet daire kapasiteli olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan dairelerin fiyatları ne kadar?

Beyaz Şehir Konutları 2 projesinde yer alan konutların brüt metrekare fiyatları 2 bin 382 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Projede bulunan 3+1 tipteki konutlar ise 262 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede yer alan konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar iki farklı plandan meydana geliyor. Konutların tümü 3+1 daire tipinde tasarlanmış olsa da büyüklükleri arasında farklar var. Beyaz Şehir Konutları 2 projesindeki birinci tip 3+1 konutların büyüklükleri 110 metrekare olarak inşa ediliyor.  Projede bulunan ikinci tip 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 132 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan konutlar ısı yalıtımlı olarak hayata geçiriliyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak yaşama kazandırılmakta olan konutlarda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Beyaz Şehir Konutları 2 projesi nerede?

Proje, Şahincili Mahallesi, Polatlı Şehitler Caddesi, No:59’da konumlandırılmış durumda. Beyaz Şehir Konutları 2 projesi lokayonu itibariyle alıcıların ilgisini görüyor. Proje, çevre yoluna, devlet hastanesine, şehir hastanesine ve şehir merkezine yakın bir konumda inşa ediliyor.

Projede bulunan konutların 2019 yılının Temmuz ayında tamamlanması ve ardından da alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Eğer bahsi geçen proje ve konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0850 549 16 78 numaralı telefon hattını arayabilir, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.